Formgivare
Carina Seth Andersson, CSA, är en svensk formgivare känd för sina distinkta, funktionella verk i glas och keramik. Hennes metod är att skala ner, och hitta den balans mellan enkelhet och meningsfull form som gör produkterna tidlösa.
Förutom Malmö Porslin samarbetar Carina med en rad skandinaviska och internationella varumärken som Iittala, Hackman, Skruf, CBI, Svenskt Tenn, Marimekko och Fogia. Hon jobbar med publika installationer såväl som pågående limited edition-produktioner, tillverkade i den egna studion i Gustavsberg.
Carina Seth Andersson har en MFA-examen från Konstfack i Stockholm. Idag varvar hon sitt arbete som formgivare med undervisning i produktdesign på Beckmans Designhögskola, och är en ofta anlitad gästlärare på flera andra designutbildningar i Sverige.
Hon har ställt ut på konstgallerier och museum i New York, Washington, Paris, Amsterdam, Milano, London, Berlin, Helsingfors, Stockholm, Tokyo och Osaka. Carina är även representerad i de permanenta samlingarna på Victoria and Albert Museum i London, Stedelijk Museum i Amsterdam och Designmuseum Danmark i Köpenhamn.
Nao Tamura är en designer i de mest moderna termer. Hennes talanger korsar kulturer, språk, discipliner, koncept och stylar med konsekvent smart tänkande alltid i hjärtat av sitt arbete. Hon är verkligen global i sina insikter och utförande. Som en produkt av kreativa samhällen i Tokyo och New York City, är hennes lösningar lika applicerbara i 2D- och 3D-världen, med en kuslig förmåga att hitta den känslomässiga kopplingen till branschens status-quo som ofta insisteras på. Hennes unika lösningar är mer än bara design och har en sällsynt balans mellan innovation och skönhet.
Nao Tamura har också mottagit ett antal prestigefyllda utmärkelser inklusive: iF Design Award, Red Dot Design Award, Industrial Design Excellance Awards (Gold), Milano Salone Satellite Award (1:a pris) och så vidare.
Hiroto Yoshizoe är utexaminerad från Musashino Art University i scenografi, display och modedesign, han är en ledare och designer i rumslig gestaltning baserad i Tokyo och arbetar med art direction och spatial design för kommersiella utrymmen. Som spatial designer är han specialiserad på skräddarsydda konstverk, ritningar av arkitektoniska material, inredning för hotell och restauranger. Han samarbetar också med ett brett spektrum av designers och konstnärer för att skapa utrymme genom olika tillvägagångssätt. Förutom design deltar han också i långsiktiga projekt som planerar koncept och cirkulation för stadsutveckling och storskaliga köpcentra. Han har varit involverad i över 250 projekt under de senaste åtta åren. De senaste åren har han samarbetat med tillverkare och modemärken och har börjat presentera sina individuella designprojekt. Hiroto vann Grand Prix av LEXUS DESIGN AWARD 2017 och valdes också ut som en av de nya unga formgivarna "dwell24" av den amerikanska designtidningen dwell 2018. Under de senaste fem åren har han visat sitt arbete i många länder såsom Japan, Italien , Amerika och Brasilien, och 2020 presenterade han en storskalig installation i Shanghai, Kina. Hiroto är också en deltidslektor vid Kyoto University of the Arts.
Ryuichi Kozeki utför en mängd olika aktiviteter, från produktdesign till rumslig gestaltning och grafik, övervakar projekt ur ett multilateralt perspektiv och hanterar även varumärkesriktning genom att täcka dessa omfattande aktiviteter. Detta innebär att ta ett förhållningssätt som granskar balansen mellan de realistiska delarna som material och teknik, och de delar som påverkar känsligheten som intryck och atmosfär, förståelse av sammanhanget och ibland förnyelse. Efter examen från Institutionen för design vid Tama Art University gick KOZEKI som lärling hos Toshiyuki Kita. Han öppnade sin egen designstudio RKDS 2011 och har mottagit en rad utmärkelser, bland annat iF Design Award, Good Design Award Special Award och Best 100.